Dette bør en kvindes sommergarderobe bestå af

En kvindes sommergarderobe bør være både praktisk og stilfuld og indeholde tøj samt tilbehør, der passer til varme temperaturer og forskellige lejligheder. Med en funktionel og behagelig sommergarderobe, der passer til en række forskellige aktiviteter og lejligheder, kan du trygt gå sommeren i møde. Læs med her for at få inspiration til, hvad din sommergarderobe bør bestå af.

En sommerjakke er en god idé

Det kan godt være, at det er sommer. Men den danske sommer kan byde på lidt af hvert, så det er en god idé at være forberedt med en sommerjakke dame samt en varm cardigan. 

Luftige kjoler er essentielle

Luftige kjoler er essentielle i en kvindes sommergarderobe. Luftige materialer som chiffon eller viskose er perfekte, når varmen hærger. Vælg kjoler i forskellige længder, snit og mønstre for at have en god variation.

T-shirts og tanktoppe er uundværlige

T-shirts og tanktoppe i bomuld eller bomuld/viskose-blandinger er uundværlige i sommergarderoben. Hav en god blanding af toppe i neutrale farver og mere farverige toppe, og så er du klar til alle anledninger.

Fuldend garderoben med shorts og nederdele

Ingen sommergarderobe er komplet, før den indeholder shorts og nederdele. Både shorts og nederdele er perfekte til varme sommerdage. Vælg en pasform og længde, der passer til din personlige stil.

Sommer er lig med badetøj

De fleste kvinder har det sådan, at sommer er lig med badetøj. Har du det også sådan, bør du have en flot bikini eller badedragt i din sommergarderobe. Det er især nødvendigt, hvis du er vild med at tage til standen, eller hvis du skal ligge ved en pool, når du er på ferie.