Armbånd til mænd – sådan styler du dit herresmykke

Smykker til herrer har gjort et comeback, og det er nu lige så normalt for mænd at bærer halskæder, ringe og armbånd, som det er for kvinder. Armbånd og urer er nok nogle af de mest populære og alsidige herresmykker. Der findes store udvalg af flotte armbånd til mænd i mange forskellige stilarter til både hverdag og fest.

Vil du gerne blive klogere på, hvordan du kan style dine armbånd, så de passer til din stil? Læs med i vores guide og bliv klædt godt på.

Less is more

For mange armbånd kan både se klodset ud og føles distraherende at have på. Du bør nøjes med ét eller et par armbånd, som kan komplementere hinanden.

Hvis du for eksempel går med guld- eller sølvur kan du med fordel vælge et armbånd til mænd i samme materiale og stil. Pas på med at fylde for mange smykker på det ene håndled. Hvis du bærer dit ur på højre arm, så gå med armbånd på din venstre.

Sådan styler du armbånd til mænd

Du skal gå efter et armbånd til mænd som er både stilfuldt og maskulint. Du skal ikke være bange for at gå efter dristige farver og materialer – dit armbånd må gerne tage fokus!

Hos Northern Legacy kan du købe læderarmbånd, perlearmbånd, knyttede armbånd, guld bangles og mange andre armbånd til mænd, der kan styles til dit unikke outfit.

Vælg armbånd til enhver begivenhed

Skal du bruge dit armbånd til hverdag, til rejsen eller til festen? Dit flashy guldarmbånd passer strålende til forretningsmødet, men måske vil du også gerne have et mere afslappet herrearmbånd til hverdagslivet.

Shop en afbalanceret kombination af moderne armbånd til mænd hos Northern Legacy. Deres sortiment af armbånd til mænd er nøje sammensat af komfortable, holdbare og moderne produkter, så du kan fylde hele smykkekollektionen op derhjemme.

Gå efter armbånd der holder til hverdagslivet

Når du investerer i smykker som armbånd til mænd, så skal du stile efter kvalitet. Det ser ikke smart ud, hvis du går med billige smykker, som laver de grimme grønne misfarvninger på din hud, når du går med dem i for lang tid.

Armbånd til mænd fra Northern Legacy er lavet i kvalitetsmaterialer, som er 100% nikkelfri. Smykkerne tåler også både vand og sved og bliver heller ej påvirket af parfume. Du kan trygt gå med dit armbånd hver eneste dag, uden at skulle bekymre dig om misfarvninger.